Om os

Brolægger med brede kompetencer i branchen.

Leder du efter en dygtig brolægger? Så er du havnet det helt rigtige sted. Lige her hos Pedersens Brolægning tilbydes en bred vifte af ydelser til dig. Vi kommer primært i områderne i og omkring Taastrup, Glostrup og Roskilde, men servicerer naturligvis også gerne kunder uden for disse områder.

Vores services

Vi er et professionelt brolæggerfirma med mange års erfaring inden for faget. Derfor er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver, uanset deres type og omfang. Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til en form for brolægning. Vi hjælper med alt fra lægning af havestier til terrasser og indkørsler.

Vores brolægger sætter dine ønsker i første række. Vi arbejder altid ud fra et ønske om at opnå en høj kundetilfredshed hos hver enkelt kunde. Dette sikrer vi bl.a. ved at have en god og tæt dialog med vores kunder, hvor vi taler om forventninger og ønsker. Herefter udarbejder vi i fællesskab en plan for opgaven. 

Professionel anlægning af gangstier

Anlægning af stier i haver og parker, kan gøre meget for glæden ved at være i de grønne omgivelser. At kunne bevæge sig rundt, uden at skulle spekulere på våd jord i skoene, sætter prikken over iét.

Pedersens Brolægning kan anlægge alle former for stier, herunder også fortove.

Vi udfører kun kvalitetsarbejde, så du kan være sikker på, at stien bliver liggende, selvom der kommer kraftige regnskyl.

Stier kan også være praktiske, når der er cykeltrafik, og gør det nemmere at trække med barnevognen

Lægning af terrasse står vi gerne for

Kunne du tænke dig at få anlagt en ny terrasse? Så hjælper vi dig gerne. Hos Pedersens Brolægning står der altid en dygtig brolægger klar til at hjælpe dig med lægning af terrasse. Vi kommer mest i områderne i og omkring Taastrup, Glostrup og Roskilde, men servicerer også gerne kunder uden for disse områder. 

Vores professionelle firma har mange års erfaring inden for faget, og derfor kan vi tilbyde mange forskellige løsninger. Uanset om du drømmer om at få lavet en stor terrasse med nogle særlige fliser, så kan vi med andre ord løse opgaven professionelt. Hos os er du sikret et veludført resultat af høj kvalitet hver gang.  

Kompetent vejledning i forbindelse med lægning af terrasse. 

Der findes mange forskellige muligheder i forbindelse med lægning af terrasse. Du kan vælge mellem et hav af forskellige udformninger af terrassen. Den kan formes som en bue, være rund, rektangulær eller noget helt andet. Derudover kan du vælge mellem mange forskellige materialer. Vi har stor erfaring med betonfliser, men arbejder også med andre materialer. 

 Vi tilbyder altid professionel inspiration og vejledning til enhver kunde, så du kan finde lige den løsning, som passer bedst til dine ønsker og behov. Derudover kan du forvente, at vi arbejder grundigt og effektivt og altid giver dig en fordelagtig pris. 

Ny indkørsel etablerer vi ​lige efter dine ønsker

Drømmer du om at få en ny indkørsel, som både er jævn og flot? Så er der professionel hjælp at hente lige her. Hos Pedersens Brolægning er vi eksperter i brolægning, og derfor også med etablering af indkørsel. Vi servicerer primært kunder fra Taastrup, Glostrup, Roskilde og omegn.   Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for flisebelægning. Derfor er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Vi kan eksempelvis tilbyde hjælp til lægning af fliser i indkørsel, så du er sikret et professionelt resultat, som lever op til alle faglige og æstetiske forventninger. Du kan med andre ord trygt henvende dig til os.   Hvad koster en ny indkørsel?  Den eksakte pris på en ny indkørsel afhænger af flere forskellige ting. Det kommer eksempelvis an på, hvor stor indkørslen skal være, samt hvilke materialer du ønsker. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme alle kundens individuelle ønsker og behov samt budget.  Hos os er du garanteret en konkurrencedygtig pris uanset opgaven. Vi sikrer dig desuden løsninger af høj kvalitet, som du kan få glæde af mange år i fremtiden. Vi er en pålidelig og fleksibel samarbejdspartner, som overholder alle aftaler og kommer, når det passer dig bedst. Du kan derfor trygt vælge os når du skal have ny indkørsel. 

Kontakt os for at høre nærmere vedrørende dit projekt

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at anlægge et nyt projekt hos dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vores professionelle og dygtige brolægger står klar til at løse enhver opgave for dig. 

Vi arbejder med et højt serviceniveau, hvor alle spørgsmål er velkomne. Vi tilbyder med andre ord altid professionel rådgivning og vejledning, uanset hvor langt du er i beslutningsprocessen. Derudover kan du forvente konkurrencedygtige priser, når du samarbejder med vores dygtige brolægger. ​

Ring til os +45 60 63 93 00
Eller skriv os en mail pedersenbro@gmail.com

Skal vi kontakte dig? 

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst mulig.

Call Now Button